Klimpfjäll vårat smultronställe

Senaste inläggen

Av Marina - 24 juli 2014 11:44

  


Jag hade ju sådan tur att min ortopedläkare jobbar både på Hässleholms sjukhus och Kristiansstads lasarett. Så jag har valt att vara på lasarettet i Kristianstad det ligger närmare där jag bor.  Bara 10 mils enkel resa och det går snabbt. 


Jag fick mitt nya fotstöd och det funkar bra men jag får hålla koll så att den ite skavar någonstans. Skönt att kunna ha en riktig sko på foten igen och slippa gipsskenan. Denna är inte lika varm och den håller min fotled fastlåst och därmed får jag ingen värk i foten. Det gör både mig och hela min familj glada att slippa se mig plågas mera. Nu är det dags för att börja köra bil igen för det har jag inte kunnat på flera år. Det ska bli kul att kunna hjälpa till att köra när vi åker till Klimpfjäll i början av september.


 


På hemvägen ifrån Kristiansstad stannade vi till vid Alholmens  resturang och åt middag. Vi hade med oss hundarnas utsällningsburar så vi plockade fram dem. Satte dem i skuggan och sedan hade mina vovvar det bra. Tryggt och svalt och då kunde vi äta middag i lugn och ro. Nu i denna hettan vill man ju inte lämna någon hund till att må dåligt och tom dö i en varm bil. Många kom fram och tyckte att det var smart att göra så som vi gjorde.

Sköt om er alla och ha en fortsatt mysig dag.
Kramar ifrån Marina, Frosty. Hugo och Tore

ANNONS
Av Marina - 22 juli 2014 12:31

   

Vad är det som har hänt med bloggspace. Har försökt komma in där en längre tid och kommer inte in där. Jag har ju så många finna minnen ifrån den bloggen och bilder. Det är trist när allt bara försvinner.


Fyra helger på rad har vi varit iväg på utställningar och det har varit fullt upp. Det har gått bra för båda pojkarna så vi är nöjda. Men i Tvååker och på Öland var det alldeles för varmt så jag mådde taskigt. Pojkarna låg ju i sin bur med fläktar så dem hade det svalt och skönt och det är ju det viktigaste.

Hotellet som vi bodde på utanför Tvååker var under all kritik. Mögel  i badrummet och smutsigt    Det var inte städat och väldigt ofräscht. Jag är ju allergisk emot mögel så det triggade igång allergin ordentligt. Men nu börjar det gå emot det bättre.

I morgon blir det en tur till Kristianstad och besök på ortopedmottagningen. Mitt nya fotstöd ska vara klart och jag ska slippa den varma gipsskenan nu. Det ska bli skönt för det har varit både varmt med den och en klåda som har varit hemsk. Men jag är tacksam över att dem hjälpte mig så jag slapp värken. När ortopeden i Blekinge inte ville göra något.


Ska gå in här på bloggen och leta efter alla vänner som jag hade på bloggspace.
Ha en fortsatt mysig dag och var rädda om er alla.

Kramar ifrån Marina, Frosty, Hugo och Tore   


ANNONS
Av Marina - 22 juli 2014 12:25Denna låten påminner mig om resan upp till norr och den gör mig glad. I vetskap om att jag snart är uppe i Klimpfjäll igen.
Kramar ifrån Marina och coAv Marina - 19 juli 2012 08:56


För ute  regnar det och blåser och det känns ute som hösten kommit.
Solen lyser med sin frånvaro och vi bhöver den för att klara den långa mörka vintern som snart kommer.

Jag mår visserligen inte så bra när det blir för varmt ute men trots allt gillar jag se solen skina.

Jag funderar på att köpa en sovsäck som jag kan sitta i när vi är på utställningar så jag slipper frysa. 

På tisdag nästa vecka åker vi till Kalmar djursjukhus. Vi ska göra en patella och ögonlysning på Frosty. Jack russels har ju problem med detta så därför ska dem undersökningarna göras.

Idag ska jag kura inomhus med en bra bok förutom när bebbarna ska ut på sin promenad.

Sköt om er alla och ha en fortsatt mysig dag.

Kramar ifrån Marina, Svea, Frosty och Hugo  

Av Marina - 18 juli 2012 07:06


Denna låt sjöng min brorsdotter och hennes man på deras eget bröllop. Det var så vackert att 

att en tår kom ifrån min kind. Min goa brorsdotter som har en underbar sångröst. I vår har kom vikarierat i dansbandet wizex för den ordinarie sångerskan som varit mammaledig. Jag vet att ett dröm gick i uppfyllelse för henne.

Vädret i Karlskrona är dåligt antingen regn eller mulet. Men vi hade fint väder i lördags när vi var på Öland och ställde ut Frosty. Men vad mycket folk det var på ön för vägarna var fullproppade och även på bron.

Denna helgen blir lugn för nästa helg åker vi till Falköping och ställer ut Frosty. Vi ska även träffa Margareta som födde upp Hugo. Det ska bli kul att få visa upp honom och visa vilken underbar kille det har blivit av honom.

Sköt om er alla och ha en fortsatt mysig dag.
Kramar ifrån Marina, Svea, Frosty och Hugo

Av Marina - 16 juli 2012 12:38

 


Här är två av mina jack russels som kommer ifrån kennel Fridsborgs. Den gråa damen är vår kära Svea som snart är 8 år och kom till oss för att få ett gott liv och njuta av pensionen. Hon är en mycket bortskämd liten dam som vet vad hon vill.   


Frosty är en kille på 18 månader och som är en riktig liten showhund.Han älskar att ringa och visa upp sig i ringen. I sommar har han blivit blivit BIR 4 gånger och vi är alla  jätteglada för det.  

 


Sist men inte minst har vi våran mysiga cairnterrierkille som är 9 månader och kallas för Hugo.

Hemma kallas han för knallhatten för han vill hela tiden busa och  han  är alltid redo för att ha kul.  

Vi kan inte ställa ut honom för han är kryptochid men det bryr vi oss inte om. När han blir  1 år ska han kastreras för att undvika sjukdomar när han blir äldre.


När det gäller mig själv så har jag haft otur med sjukdomar. Sommaren  2006 fick jag en stor hjärtinfarkt och var i dödens väntrum och vände om när jag var i ambulansen. Jag har hjärtsvikt efter detta och att jag var så dum som gick hemma i flera timmar med en hjärtinfarkt.

Mitt liv begränsas pga hur mitt hjärta mår och jag kan inte göra allt jag vill.Det är inte alls roligt och jag önskar att flera tog väl hand om sig och slapp leva som mig med hjärtsvikt.


Nu väntar jag på en operation som ska hjälpa mig att gå ner i vikt och stanna på denna låga vikt. Jag väntar på tid för operation antingen i Landskrona eller Ersta sjukhus i Stockholm.


Jag är gift med samma make sedan 28 år och har två vuxna barn. Dottern Malin som är 24 år och sonen Tobias som är 23 år.

Sköt om er alla och ha en fortsatt mysig dag.
Kramar ifrån Marina, Svea, Frosty och HugoAv Marina - 16 juli 2012 09:49

 För om ca 6,5 vecka så lastas chevan igen för en underbar vecka i vackra Klimpfjäll. Det ser vi alla fram emot.


Vi var ju där uppe i slutet av mars och firade min 50 års dag på den plats som jag gillar bäst. Minnen ifrån min födelsedag och allt kul vi gjorde kommer jag att minnas livet ut.


Vi fick ju våran retroaktiva ersättning och då sa vi att vi skulle åka upp till Klimpfjäll och uppleva hösten där uppe. Så vi har bjudit med hela familjen upp dit och barnen ser också fram emot att åka dit.


Sköt om er alla vänner och ha en fortsatt mysig dag.
Kramar ifrån Marina, Svea, Frosty och Hugo

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2015
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Laagårdens Sam McCloud

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Klimpfjäll vårat smultronställe med Blogkeen
Följ Klimpfjäll vårat smultronställe med Bloglovin'

Laagårdens Sam McCloud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se